owcrap

Cut.

Publicerad 2010-07-23 07:09:25 i Allmänt,

Oj ja glömde visst bort att blogga mer i onsdags :o inte alls meningen faktiskt men hade inte en tanke på o ta upp datorn ens .. förlåt!

Men lova ju att ja skulle berätta om helgen som gått för den va lite dramatisk ;) Tyvärr blire utan bilder eftersom ja sitter på jobbet!

Allt va lugnt ända till söndag då vi hade en "bil-dag" kan man väl säga .. de börja med att Jag och Mårten skulle till skiren för o känna på vattnet, va ganska varmt men blåste endel så vi skippa badet .. men då i en kurva så knakar de typ till massor i bilen, eller kanske mer en smäll, dock hörde jag de inte för jag va så inne i musiken på Bandit, haha
Men sen vart Mårten oroliga o körde jätte sakta på hemvägen sen för han tyckte de kändes som han hade punka typ, och sen börja de väl kännas ännu värre för han bestämde sig för att svänga in vid en utfart typ och tur va väl de för så fort han vider om ratten brakar de till och hela bilen sjunker på vänster sida :o
Vi får lite panik och hoppar ur och va får vi se om inte däcket som fastnat under baken på bilen, eller rättare sagt inte bara däcket utan hela jävla hjulet eftersom däcket fortfarande satt fast med bultarna .. så va gör man då utan däck, jo man ringer till Mårtens pappa som får komma och lösta situationen och även konstatera att bakaxeln på bilen har gått av .. resten är inte så kul så de hoppar vi men bilen bärgades iallfall bort för att Mårtens pappa ska kolla om de går att rädda eller om man ska skrota den .. mer har ja inte hört om den men lär väl få göra de i helgen ;)

Sen var vi ju utan bil så efter Mårtens föräldrar skjutsat hem oss så hade vi jättetråkigt så Mårten kommer på idén att vi ska "vaxa" mammas bil (va typ med en cleaner o inte wax men vene va man ska säga ..) o där stod vi o putsa i typ en timme och jäklar va lilla röda opeln vart fräsig ^^ riktigt sexy!
Men det roligaste var ju att jag fick äran att köra i norrköping eftersom Mårten va bil-lös .. Så himla kul, läskigt men jättekul o testa! Va ju på kvällen så ingen va ju ute typ men fanns ju massor nytt, typ två filiga rondeler o grejer man skulle ta sej ur haha :) riktigt spännande!

Ah där fick ja nog med allt iallafall, nu ska ja fortsätta maila med Line och vänta på att klockan ska bli halv fem för då har ja klipptid :D resultatet visar ja såklart i bloggen!

Kyss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om mig

Matilda heter jag som driver denna blogg. Läser ekonomi vid Linköpings Universitet. Bor i en liten två i Norrköping tillsammans med pojkvännen. Fotar natur, shoppar second hand, dansar till house och ser helst på mythbusters (och typ allt annat nördigt på discovery channel). ♥♥

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Följ mig på Twitter!

Prenumerera och dela