owcrap

Those where the best days of my life

Publicerad 2010-04-30 13:08:19 i Allmänt,

Ibland är dom lite söta min klass, Jörgen spelar gitarr och han o tre till sitter o sjunger... låter ju faktiskt helt okej, lite sorglig låt med så får små tårar i ögonen, haha :)

Hade engelska snacka nyss och de gick faktiskt bra, kul det iallafall! Ska skriva om en amerikansk mördare nu, Ha en grym valborg snyggingar!  

 

Kyss

In a bad mood

Publicerad 2010-04-30 10:44:50 i Outfits/Inspiration,

Lyssnar på Rihannas Russian Roulette och deppar, mitt matteprov gick åt helvete.. kunde typ inget och på två frågor fatta jag jag inte ens va dom fråga efter ...
Och våran lärare var bortrest så vi hade en inhoppare som inte kunde nått :S  KUUUL! Första gången jag inte skriver på tre frågor .. annars är det max en och då är den verkligen snorsvår ! :( 

Lessen Tilda!

Gjorde iallafall en snygg Affärsplan och peppar valborg även om det verkar bli skit de med, så har inte så höga förväntingar så kanske inte blir allt för besviken iallafall..
Vet typ hur jag ska se ut, blir mönstade strumpbyxor, lång linne och kavaj/skjorta (inte riktigt bestämt mej än) och så en likadan toffs som jag hade igår, lite halv slappt kanske men vafan ingen ja behöver imponera på direkt, Mårten har ju inte dragit än och han har ju faktiskt sett mej i mina värsta tillstånd!
Jag får köra på en cool sminkning istället :)  kollar Lindas blogg lite ibland och där hittar jag sjukt mycket insperation inför fester, duktig tjej de där, skön stil har hon med! 
--> Länk (tyvärr är veckorevyn blockad på skolan så kan inte kolla så det är rätt men det var de jag fick upp genom google!)

Tur att Jessica Hart är snygg;




(Ph: http://jessicahart.net/blog/)

Outfit Party

Publicerad 2010-04-29 19:54:47 i Outfits/Inspiration,

Va inne och spionera lite på Nelly.com nyss och hamnade på vimmer bilder från deras Outfit Party eller vare hette, sjukt snygga människor! Ett par av mina bruds ska dit när de kommer till Norrköping den 7 Maj så får se om dom kommer med på några bilder, hade gärna med gått men tyvärr är man ju fortfarande för liten ... men snart så, hoppas på att dom har Shoe Party i höst som förra året så jag kan ta igen lite, skulle vara riktigt kul! :)
Dock ska jag gå på förfesten och kolla in deras outfits, såklart kommer mina vimmel bilder från det med!

Hitta en outfit som föll mej i smaken rysligt mycket! Hoppas tjejen inte har något emot att jag lägger upp bilderna, men aia dom ligger ju redan ute på nätet och har ju inte överdrivet mycket läsare heller så ...

Iallafall, Gröna väskan (som även jag kollat på men tvekat lite på) helt klockren till nudefärgade jackan och sen skorna, jiiiiiissses ture love! Alla rätt till dej tjejen! Tumme upp :)


(Ph: Nelly.com - Länk)

The Details Does It

Publicerad 2010-04-29 16:16:12 i Foton,

Tyra banks, hallonkräm och dator i knät - mitt liv just nu! Jäkligt intressant :)  Tänkte visa lite bilder jag tagit på olika saker, bland annat mitt nya nagellack (59:-), favvo smyken och min fina skål med kräm haha - Enjoy!





(Om ni undrar över tvål bilden så kom den med för jag e så nöjd med förpackningarna, dom lyfter hela min pissfula tråkiga toa! Ser exlusivt ut, för bara 20 kr st!)

My own place

Publicerad 2010-04-27 18:33:37 i Allmänt,

Idag har världen gått emot mej totalt, det är tisdag så ofcourse går allt skit.
Dagen börja med att jag mådde skit, mensvärk och förkylning på g men palla mej upp iallafall sen började ju allt annat gå åt helvete med, spillde ut typ en liter juice på golvet, hittade inte mitt passerkort (det gör inte bara att vi kommer in på omrädet utan betalar oxå våran mat) sen packa jag väskan för tungt så orka knappt bära den, jag går ut till cykeln och tänker nu jävlar ska jag fan inte låta nått stoppa mej men jo, såklart har cykel reparatören glömt att sätta på mitt lås på cykeln efter han bytt min trasiga pakethållare så jag gav bara upp... 
Bestämde mej för att jag faktiskt var dödligt sjuk (känns ju faktiskt så och värre blir det ju när allt hatar en) så jag gick in och skulle sova men var så arg för jag mådde dåligt och allt gått fel så började städa och leta efter mitt passerkort innan jag faktiskt kunde få ro och sova lite...

Men slut på gnäll nu, känner mej grymt tagg på livet just nu.. eller livet efter skolan, längtar massor efter att få flytta till ett eget place som jag får inreda och pyssla med! Skönt att bo hemma, javisst! Men visst längtar man efter att bli lite mera egen o självständig ibland? 

Sitter och kollar på Ikeas hemsida och drömmer mej bort till den perfekta lägenheten som bara skriker Matilda! Det har t.o.m gått så långt att jag startat ett sparkonto så jag har lite pengar när det faktiskt är dax, och sen är det till för andra upplevelser med såklart eftersom jag säker får massor med hjälp av släktingar med möbler och sånt.
Känns som jag längtar mest efter att få gå på myrorna och andra loppisar för att kolla små prylar, älskar att kolla på glasskålar, vaser och tyger (inte sängkläder dock) på secondhand, dock kan man ju inte börja köpa massor nu eftersom man kanske ändrar sej sedan och så har jag inte plats att förvara det tills det är dax för utflyttning, men visst är det kul!
Älskar second hand, även om jag nog aldrig skulle köpa tallrikar och bestik i andra hand så blir det ju betydligt billigare med inredning om man hittar nått där.

                                           en bild på mitt rum från i fredags, bilden vart väldigt
                                                  mörk ser jag nu men det är massor med 
                                                               ljus tända iallafall!

Jag vill ha ljusa rum utom i sovrummet, det måste vara mörkt och mysigt, som mitt rum är nu, så man kan sova riktigt gott.
Nej nu ska jag sluta drömma och försöka kolla lite på matten och kanske laga mat med!

Kyss

time goes by

Publicerad 2010-04-26 20:56:06 i Outfits/Inspiration,

  1. Klocka
  2. Transparent blus
  3. Vår/sommar skor
  4. Shorts
  5. Smycken

Sådär ja, nu har jag gjort min lista på vad jag ska shoppa härnäst - helt i prioterings ordning med reservation för lite ändringar :D , vem vet kanske gör fler fynd på rea!

Men den stora frågan är ju Silver eller Guld på klocka? De tjejer som fått mej att vilja köpa en klocka har haft silvriga men jag är så blek så jag kanske inte kan ha det iallafall, dock ser jag ju inte brunare ut med guld men de blir ju mer kontrast då ju.. aia, hitta en i ett reklamblad från guldfynd som jag tänkte kolla på i helgen om jag hinner, dom hade t.o.m kampanjpris på den nu med så får ju passa på!

 


298:- , Guldfynd


Sen vart jag så himla inspirerad av Cattas (Inlägg) vita transparenta blus hon hade idag så jag bara måste ha en sån jag med, något liknande iallafall!  Sjukt snyggt :)
Annars har dagen inte varit så händelse rik, övade inför Nationella i Engelska B och sen hade jag Extra Idrott, vilket var ganska slappt, tyvärr var jag ensam det var mindre kul..
Ska strax kasta mej i duschen och sen fixa lite kvällskäk, är sjukt hungrig - Matvrak, HEHE!

Kyss

 

cry me a river

Publicerad 2010-04-25 22:22:59 i Allmänt,

Nu är jag ensam igen, efter en helt underbar helg med min kille... sitter och gråter lite faktiskt, det är så jobbigt när han åker och innan han gjorde det idag fick jag ett pms-anfall och klaga på allt, speciellt att han lämnar mej varje söndag.
Usch, hatar de - dock sa han att det bara är ett halvår kvar snart så jag har ju klarat ena halvan ... kommer ha en ganska kämpig vecka nu med så kan vara lite därför jag känner mej så ledsen hela tiden, orkar lixom inte mer nu, känner mej lite kraftlös ...
Iallafall så är det valborg nästa helg och de taggar jag lite på och sen 1 Maj är det ett årsdags, lite ångest för de, vill ju att det ska vara speciellt men känns som vi (mest jag) gör det för stort iallafall, vi kommer bli besvikna om vi planerar för mycket - huvudsaken är ju trots allt att vi är tillsammans!

Shoppade gjorde jag ju med i helgen, köpte en jättesöt klänning för 49 kr(!), fyra par trosor och en Bh - och allt gick bara på 357 kr! Det känner jag är ganska lite... så är glad, första gången på länge jag hittat något kul på rean. Handlade lite grejs på Ikea med som mamma pröjsa, det var typ två handukar till min toa (stört mej på att jag aldrig hittar några matchande) och ljus..

usch längtar verkligen inte till nästa vecka :( även om det blir skönt när man har den gjort, "att-göra-listan" blir typ såhär:

Matteprov - hela C-kursen
Programmering - två uppgifter (låter inte så mycket men jag kan säga att dom är sjukt stora och svåra!)
Engelska - Reading logs
Bowling med tjejkvällsgruppen (blir kul iofs men ändå)
Extra Idrott pga av mitt IG

nae nu ska jag glo lite tv och läsa körkortsbok innan jag ska lägga mej, langar bilder på inköpen så fort jag fått min dator tillbaka!
Kyss 

Back on track! .. kind of

Publicerad 2010-04-23 19:46:11 i Allmänt,

Sådär ja nu har jag skaffat mej en lånedator från skolan iallafall för jag sa att jag var tvungen att programmera i helgen, fast jag egentligen har massa andra planer ;)
Men nu kan jag blogga iallfall även om de nog inte blir så mycket bilder eftersom den datorn är helt tom på allt, va tvungen och installera msn,spotify och massor av program.. de läskigaste var hur många lösen och användar-namn jag glömt eftersom jag t.ex på spotify har automatisk inloggning, haha kul de där!

Nu är jag iallafall hos mårten på hans dator och väntar medans han duschar, sen ska vi på Drive-in Bio på media markt, lite Grease feeling sådär - MYS! Och sen bär det av till mej och fira min mor imorn :) dock tänkte vi försöka hinna iväg en sväng till Ikea med och handla lite lampor och skit som man vinner vuxenpoäng på (även om allt är till mamma)

nej, nu ska jag sätta mej och läsa mina favvobloggar medans killen blir klar!

New things

Publicerad 2010-04-18 12:08:16 i Shopping,





På första bilden är det mitt öra för er som inte ser de, haha :)  iallafall dom nya örhängerna jag köpte igår för 19:- på Cubus, tycker dom är jätte söta!

Andra bilden är på min "nya" plånbok, hittade den i en låda... verka som jag dumpat den där efter jag gjorde om i mitt rum, hittar massor med saker jag glömt när jag letar i flyttlådorna! Gillar den iallafall även om det är ovant att ha en ny, inga saker sitter ju på samma ställe som innan haha hittar inte mina kort ju :D

Nu bär det stax av hem till my place igen så ingen mer uppdatering förens Data-Micke lagat den somsagt men ni får klara er utan mej, haha!

Matilda - Universums mittpunkt, Oh yeah!

TODAY

Publicerad 2010-04-17 12:22:15 i Outfits/Inspiration,



 
  


Hela veckans outfits, orkar inte skriva vart allt kommer ifrån lär ju använda det igen så ni får vänta :)

Nu blire shopping och kanske bio, kyss!

Computercrash*

Publicerad 2010-04-17 12:01:31 i Allmänt,

Okej så här är läget, min dator har krashat totalt nu, usb portarna funkar inte så kan inte ladda in bilder från kameran och även om det funkar kan jag inte blogga iallafall för internet funkar inte.
Datorn går igång men ingenting funkar på den, temat är det gamla silvriga fast jag har XP temat annars och alla iconer i högra hörnet (ni vet dom där små genvägarna där man ser msn,internetsymbolen och andra program man har igång) är borta, vet inte varför men data-Micke är iallafall tillbaka från sin semester nästa vecka så förhoppningsvis kan han laga den under måndagen...
men nu vet ni varför inga bilder eller inlägg kommit och inte kommer komma förens datorn är fixat om jag inte är hos Mårten, vilket jag är nu!

Så NUUU kommer outfitsen från veckan och uppdateringa om helgen såklart :) happyface!

Drama

Publicerad 2010-04-14 22:31:56 i Allmänt,

Sitter och kollar på Sex Rehab with Dr Drew, galet mycket drama! Precis vad jag behöver! E upprörd, inte arg, mer besviken men varför tänker jag inte ta är för jag vill prata med personen i fråga innan jag kastar skit i bloggen... men iallafall, måste vara så sjukt jobbigt att vara instängd där utan sex när man e besatt, visst dom behöver de men ändå haha, jag känner mej otroligt involverad!

Idag hade jag kemiprov, snorsvårt så även om jag plugga massor, mer än till något annat prov, men gick de nog inte så bra iallafall :(  annars var dagen rätt soft, käka kabab på lunchen MUUUMS!

Blir ett bildlöst, kort inlägg nu mest för att visa att jag inte glömt! Imorn ska jag langa 4 outfits i rad eftersom jag inte pallat ladda in bilderna i dator än och säkert nått mer kul, haha :)

Vill tacka Tobias,Vincent & Pontus för en skapligt underhållande dag med! Ni är KINGS!
OCH MEGA GRATTIS TILL PONTUS PÅ 18 ÅRSDAGEN, även om det är på fredag men kommer säkert glömma och skriva det då så passar på nu!

Saknar min kille massor med, hoppas på biomys med honom i helgen och sen peppar vi valborg till tusen! :D  Måste bli fest känner jag, hellst lite grillning med för o fira in våren!

Nu tillbax till sexberoendet som blivit mitt tvberoende!

This God damn technology

Publicerad 2010-04-13 20:49:35 i Allmänt,

Japp jag är sur igen, dock inte så någon person utan min dator som pajat ganska totalt, skoldatorn allså. Hade en egen bärbar innan men men den krascha ju med of course men ska fixa den om det går, verkar vara samma problem som förra gången och då gick det ju att lösa iallafall..
Men nu har iallafall mitt batteri på datorn gått sönder OCH min laddare fungerar inte heller så jag kan inte starta den utan laddaren i och om jag vill flytta datorn till ett annat klassrum eller nått så dör datorn... kul somfan känner jag! Allså laddaren fungerar den håller kvar batterinnivån (även om batteriet inte funkar så man kan säga att den iallafall håller datorn vid liv) men den laddar inte, vart lite luddigt, vi kommer iallafall inte få några nya batterier och kanske inte ens ngn laddare om jag har otur... skit.
Gnällgnäll...

Annars har min dag varit bra, iallafall för att vara tisdag! Gillar verkligen inte tisdagar.. visst är det närmare till helg än måndag men det är ändå långt och det är typ då man får reda på hur jobbig veckan kommer bli och hur trött man kommer bli för man inte kommit in i sömnrytmen även om gått i skolan flera veckor i rad .. nae ja vene hur jag ska beskriva det men tisdagar är i min mening riktigt kassa.

Men idag vare ganska mys iallafall, den började med att jag hade kemi och skulle tydligen haft mitt prov (var sjuk när dom andra hade de) men eftersom det varit lov tänkte jag att jag skulle få ha de imorn då vi med har kemi men de ville inte Arne så han vart sur och predika om hur jag inte tog ansvar och blahblah men sen när jag sa att jag faktiskt inte ville missa lektions tid när jag faktiskt kan skriva provet imorn för jag slutar tidigt så vart han lite snällare så imorn blire iallafall kemiprov! Pepp :) känns faktiskt som jag kan ett prov rätt bra för en gångs skull!
Sen hade vi lunch och jag fick tag på en sjukt god sallad, YES!

Och efter det Företagsekonomi, där fick vi se bilder från blixtlåset som jag missa och sen fick våra klass massa beröm för våra idéer och så, det var kul för vi trodde verkligen vi skulle vara sämst, och med vi menar jag då hela klassen!
Vi fick två nya projekt med, ett med att CAD:a legobilar och sen göra en 2D ritning på det (allså CAD är ett ritningsprogramm där man kan göra 3D bilder och figurer, svårt att för klara men man använder det mycket på stora industriföretag)

(En legobil någon i ettan gjort, tror det var Andrea, det är någon liknande vi ska göra)



Och sen ska vi även bli konsulter, man ska jobba två och två och skapa ett företag som man ska marknadsföra o så, ungefär som UF fast vi inte får göra de tydligen men liknande.
Jag och Lisa ska ha en firma som erbjuder tillverkning av presentationer, eftersom vi båda har föräldrar som frågar oss om vi kan hjälpa när dom inte har tid o lust så kom vi på idéen att det kanske är fler som vill ha hjälp! Vi skulle även få bidrag av någon bank om vi lyckades sälja in oss :D

Massa annat hände med men det orkar ni nog inte ens läsa men kan iallafall säga att jag och mamma blivit hundvakt i resten av veckan, det blir nog mys!

Nu ska jag göra fruktsallad och läsa Sofi's mode!

The Pretty Reckless

Publicerad 2010-04-12 21:29:24 i Allmänt,

Förlåt för ganska oseriöst inlägg förut men var galet trött och hade 5 fnittriga ettor brevid mej som störde mitt seriösa-sinne :)  haha, men lite söta va dom iallafall!

Sitter och spanar på facebook och msn.se förtillfället, lite kläder på gina med men hittar inget som jag gillar direkt...
Om ni inte varit inne på http://kandisnytt.msn.se/ så gå in, för på höger sida finns en bild/vieo med Tylor Momsen som bara är sjukt snygg! Älskar ögonen och håret! Printa en bild, men om ni vill se själva är det bara o klicka er in, dock handlar videon om att hon tydligen blivit utkastad från Gossip Girl, synd hon var cool även om jag inte följt det så bra på senare tid ...




Sitter även och viftar med mitt nya garderobs fynd på fötterna, ett par bruna läderskor med träklack (langar bild när jag orkar) ville ha dom förra året redan men jag går verkligen inte snyggt i klackar så våga inte men iår ska jag ööööva för fulla bananer och bli bäst, narå men ska använda dom flitigt iallafall! Måste förövrigt gå massor i dom iallafall för dom ska töja sej så ännu mera press på att öva, haha

Har även tagit beslutet att på riktigt leta på HM efter den där byxdressen i jeans, måste bara ha den! Så i helgen kommer killen faktiskt inte undan även om han lyckades förra veckan för jag kände mej snål! Vet inte om jag köper den men ska prova och känna lite iallafall :)

Nae nu ska jag ta tag i mitt liv och ta en kall dusch och sen ringa till hannu och se om han kan övningsköra med mej någon dag i veckan, hoppas hoppas måste verkligen börja köra mer regelbundet så jag får in det i huvudet!

Sen om ni har lust, på tal om Tylor Momsen, kan ni ju lyssna på hennes band - Galet bra enligt mej! Hitta en låt på spotify för er som har det men dom snackat i början men typ 20 sekunder in börjar hon sjunga iallafall, och ni som inte har spotify tycker jag kan kopiera rubriken och söka på youtube! Gillar nu girlpower och rassliga röster så är det något för er!

The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die - Kick Ass film version (inc' dialogue)

Vet att ni vill veta massor mer om mej oxå så tänkte knåpa ihop en spotify-lista med mina favolåtar just nu och även ett ego inlägg, ni älskar det! :)

Dusch vare ja! Ciao

School's out

Publicerad 2010-04-12 12:17:52 i Allmänt,

Nyss vare packat och sen vart klockan över 12 då försvann typ alla, skönt som bara den... Caffan är det jag pratar om, sitter nästan aldrig här trotts att det är samlingstället nummer ett tydligen! Dock gillas kaffe (choklad för min del) -automaten, mumma!

Ska göra mina fysik uppgifter som jag inte lyckades med, jag och lisa MYS! Tänkte kolla lite kläder,skor,smink och smycken oxå när jag får tid, vilket nog kommer vara hela tiden om jag känner mej rätt... Lisa raderar sin hotmail inkorg, 585 mail (eller nått sånt) kul att hon är så aktiv hahahahhahah :D

För er som bryr er får alla mer än gärna tipsa om bra torr-schampoo:n man kan få tag i i norrköping, är för lat för att leta men behöver de verkligen! så snäääälla söta rara kommentera med tips! Pussipusspuss på er då <3
haha naerå, ska va seriös och plugga och leta snygga saker jag kan lägga upp här sen ;)

Kul att ettorna spelar in en musikvideo just nu med, kuuul :(  koncentration noll... nae nuuuuu ska jag plugga faktiskt!
Kul babbel right? :D

(ibland är jag seriös, ibland är jag dock himla oseriös)

Weekend.

Publicerad 2010-04-11 22:51:00 i Foton,

 

Det var lite av det min helg bestått av, de som gjorde sej på bild vill säga... Mycket kladdkaka vart det iallafall :)

Nu har min Mårten åkt igen och jag är helt ensam till tisdag då mamma kommer hem igen, ganska skönt faktiskt även om jag saknar de båda! Ska strax läsa min mysiga engelska bok och kanske körskoleboken oxå om jag hinner annars blire den imorgon
(Börjar känna press nu med att faktiskt klara körkortet! Lika bra att börja i tid så man slipper spendera HELA sommarlovet åt de..)

Hade även en tripp down memory lane i lördags när jag och killen laga mat, och en sak kan jag säga att innan jag träffa Mårten var jag extremt ledsen, iallafall om man lyssnar på musiken jag gilla, tycker den fortfarande är bra dock men nu lyssnar jag på ett annat sätt känns de som... kul hur saker förändrats! Och usch, tycker om honom så himla mycket den där grabben och snart har vi 1 årsdag med, det går fort!

nae nu ska jag sluta babbla och ta mej an "Of mice and men" MUMS! (känn ironin!)

No shit!

Publicerad 2010-04-11 20:12:52 i Allmänt,

Åter igen kass updatering, duktig Matilda men jao killens fel egentligen ... han som är så übersöt så jag bara måste mysa med honom hela tiden, men har iallafall fotat som en galning så laddar upp dom som blev bra så fort han har åkt och jag börjat med min engelska, 100 sidor i en riktigt kass bok och typ 50 glosor , weeeii längtar! :S menmen ska inte gnälla har ju haft lov och snart är det ledighet igen och typ 2 m¨ånader kvar till sommarlov , BOOOOYIAAAAAHH! :D

Vampires, Grr!

Publicerad 2010-04-09 17:26:41 i Allmänt,

Förlåt för jag glömde uppdatera igår men dagen var ganska full;
jag baka sockerkaka och kladdkaka (vi hade för en gång skull ägg hemma så va tvungen att passa på ju), promenera superlångt kändes de som, dammsög hela huset, laga mat, pluggade fysik (misslyckades med tre av fem uppgifter, ganska bra måste jag säga, bläää! Krafter hit och krafter dit fattar noll ...) och körde brumbrum, som jag förövrigt kicka ganska mycket ass på , mähäh (tjäna oxå 500kr på att kicka så mycket ass!)

Dog när jag kom hem så därför uppdatera jag inte, just so you know!
Idag har jag bara haft en slö dag... Hannu ringde imorse och fråga om jag skulle med till Linköping men eftersom jag varken hade vaknat,duschat eller nått så tacka jag nej, vilket jag ångrar nu men ändå kul för honom att vänta en timme för jag måste fixa massa, får helt enkelt försöka övertala killen att shoppa lite med mej!

Ikväll blire väl mest mys skulle jag tro, kanske någon film och lite pussar förhoppningsvis :)

nu ska jag fortsätta kolla på Vampire Diaries på Tv6play som är min nya favvo serie typ, Stefan GRRR!
(han till höger, han till vänster e ju rätt het oxå iofs... hehe)

It happens to be true, I only wanna be with you ♥

Publicerad 2010-04-07 22:01:47 i Allmänt,

 

(bild från Rommeresan med skolan, hitta ingen roligare för tillfället. Tur att jag är så snygg i skidbrillor!)




DAGENS VILL HA:
Chips!
DAGENS KLÄDSEL: Skjorta och kjol, slappt som jag idag
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS LÅT: Volbeat - I Only wanna be with you & The Pretty Reckless - Make me wanna die
(värt en lyssning!)
DAGENS PLANER: Dagen är slut så sova...
DAGENS SAKNAD: MÅRTEN! & bäbiAssar lite med :(
DAGENS DUMMASTE: Jag är alltid smart ... eller att sätta sej på min tvättsvamp sadel på cyklen som resulterade i en liter vatten i rumpan (note to myself - köp en ny sadel innan högsäsongen för cykling startar!)
DAGENS MISSLYCKANDE: Att (inte) köpa munvatten, alla skulle tydligen köpa det idag och alla var före mej!
DAGENS DROG: Vatten med is och huvudvärkstabletter
DAGENS KÖP: Linsvätska
DAGENS GODIS: Inget, duktig Matilda!
DAGENS HUMÖR: Blandat, mest irriterad...
DAGENS CITAT: Whaaat?! palla...
DAGENS ROLIGASTE: Det här? Nae men att mina fyllda färsbiffar blev snorgoda :)


Det var min dag för er som undra, nä men hade tråkigt typ men nu blire "Sex rehab with Dr Drew" , yummy!

TODAY

Publicerad 2010-04-07 21:40:02 i Outfits/Inspiration,

Dagens;

Skjorta - Hannus, Kjol - Gina, T-shirt - Gina, Skärp - HM, Strumps -Lindex & Converse

Märks inte att jag älskar Hannus gamla skjortor, nänä!
Kan säga med att hannu är min mammas ex som jag faktiskt har sjukt bra kontakt med även om dom gjort slut, även mamma och han har det och det är skönt eftersom han iprincip varit min pappa sen jag var tre år eller nått, Hannu och hans gamla skjortor gillas skarpt!

 

Kände att jag måste visa lite andra bilder på min megarea klänning från bikbok med, för dom jag tog när den hängde på galge gjorde ju att den såg helt rak och knasig ut!

 

 

Hero of war

Publicerad 2010-04-07 15:39:14 i Allmänt,

Ny dag, nya äventyr! eller .. mitt äventyr idag var iallafall att ta sej ner till centrum innan de börja regna, ett annat var att städa köket för andra gången på två veckor (då menar jag riktigt grundligt!) sist jag gjorde det var i torsdags förra veckan för jag tänkte vara snäll innan jag åkte till killen och sen när jag kommer hem har min kära mor belamrat det med jord, krukor och blommor , VAFAAAAAN känner jag bara...
Hade jag gjort så (vilket jag aldrig skulle, hatar jord o skit) så hade mamma blivit sjukt förbannad men nae när hon som betalar räkningar och grejer då går så de himla bra att dumpa sina kaffekoppar, utspillda juice och blommor överallt!
Men snäll som jag är städa jag igen efter som hon bad mej igår när jag klippte mej (mutan var att hon skulle betala klippningen) men är ändå sur eftersom den där utspillda juicen gjort en gigantisk fläck på köksbänken som vägrar gå bort!!!! :@

försöker även leta upp något att käka på nätet, asså inte nått o skicka efter utan recept haha o hittar massor men såklart har HON inte handlat på tre veckor eller nått heller så vi har typ snabbmakaroner och knäckebröd... kul med påsklov när man måste svälta ihjäl, Baaaah!
Har iallafall skrivit en lista med mat vi måste ha till helgen då hon ska bort så nu måååååste hon handla :)  men tills dess får jag väl helt enkelt leva på snabbmakaroner!

gud vad ja gnäller i bloggen :o  får gå över till att gnälla på facebook istället, haha!

Perfect darling

Publicerad 2010-04-06 20:53:12 i Allmänt,



Mycket yoga de vart då, mamma bestämde sej för att byta däck på bilen o HEJ va bra de gick .. vi lyckades med ett sen gick de inte mer och eftersom jag kläckte ljusa idén att jag skulle övningsköra efter yogan så va ju alla däcken bra att ha på!
Så vi speeda till en däckverkstad och såklart så blev klockan över 18 och vi missa yogan .. menmen jag körde våran yoga timme istället och det gick faktiskt bra, körde i 80km/h vilket är de snabbaste ja kört!
:) hehe dödligt stolt, har typ inte kommit så långt men har ju 3 månader kvar tills det är dax, får skylla på snön helt klart!

någon outfit bild innan jag bytte till yoga kläderna vart de inte heller och nu orkar jag inte byta om, men har min nya vita blus från gina och leggnings bara!
Kikar på underkläder och skor nu vilket jag är i stort behov av (inbillar jag mej iallafall, underklädes lådan går inte o stänga och skorna ramlar ut ur garderoben, menmen)
Är faktiskt besviken på utbudet, bilderna kanske inte gör dom rättvisa men vart är allt vitt, svart och spets???
Allt ska va i rosa o grått o grejer nu .. baaah, inte skorna funkar för mej heller fast där är de ju mer priset som hatar mej, nog för ett par svarta pumps är en investering men känns ändå mäktigt med 600 kr för ett par skor, jag har faktiskt bara studiebidraget att leva på ju! :(

nae nu blir jag för deppig, förlåt! ska fortsätta mitt sökande och kolla lite på slutet av "Äntligen Hemma"

New things

Publicerad 2010-04-06 14:45:05 i Shopping,

Mina shopping fynd från helgen + två plagg jag fynda Secondhand förr-förra veckan tror jag, haha :)

Gina 149 :-

Gina 99:-



Bikbok 68:-
(innan 249kr! , grymt mycket snyggare på typ tightare då!)




HM - 39:-



Secondhand! (vet inte pris)



Secondhand! (65:-)


Nu ska jag springa och klippa mej och sen blir det Yoga! Hoppas jag hinner ladda upp dagens kläder lite senare :D

Lost outfits!

Publicerad 2010-04-06 14:38:59 i Outfits/Inspiration,

Missa att lägga upp outfitsen från i söndags och igår så här kommer dom! :) 
Langar shoppingfynden efter!

Jeans - JC, Tröja - Gina, Jacka - rock 'n' blue, Brillor - Glitter, Väska - Lindex(?) & Converse

Skjorta - Hannus(?), Linne(under) - Gina, Strumps - Lindex & Converse

f.ö så kom ju snön tillbax oxå, till det kan jag bara säga SKITKORVJAKHDSUADIUTD!! Yes :)

Sunshine

Publicerad 2010-04-04 13:16:22 i Allmänt,

SOOOOL ÄNTLIGEN! var sol igår med dock men idag är det ännu varmare och ännu mysigare, haha :) 
Killens päron ligger t.o.m ute och solar i badkläder för tillfället! Galet!
Mårten står i duschen nu och så fort han blir klar ska vi ut o tvätta hans mors 240, fast först ska vi ut och smutsa ner den lite ... känns som en bra dag och en bra start på påsklovet (börjar ju på tisdag iofs men jaja) hoppas verkligen vädret håller sej så vi officellt kan få vår!
Nu ska ja fortsätta läsa lite bloggar och mumsa på påskägget jag fick av Mårtens mamma! Ut o njut i solskenet nu :D


(bilden är från i fredags därför är de ingen sol!)

TODAY

Publicerad 2010-04-03 19:22:47 i Outfits/Inspiration,

Dagens;



Skjorta - vila, Linne - gina, strumpbyxor - hm & converse på de!



Killen påpeka att han faktiskt har en liknande kompakt kamera (vilket är det jag fotar med nu mera) så jag visst kan ladda upp bilder så langar en dagens medans han duschar och gör sej fin, don't know why ...

Härligt när killen kärar ner sej i dina grejor (min kamera är vattentät,stöttålig och okrossbar - perfekt för lumpen!(citerat Mårten)) och skaffar typ likadan! Tumme Upp!

Shoppade gjorde jag idag med, typ hundra år sen men kände att det var dax att fylla på garderoben med lite plagg nu, dock mest basplagg eftersom jag inte är speciellt inspirerad att köpa vårkläder när vädret pendlar så mycket :|  men köpte iallafall (langar bilder när jag kommer hem!);

vit blus, gina
(den gröna från reklamen youknow, fast min är vit haha)
vitt linne, gina
ljusblått nagellack, hm
blondering, hm
strumpbyxor, lindex
kornblå klänning med pajetter och vadderade axlar, bikbok
(halvapriset, FYND! :D)

....

Publicerad 2010-04-03 17:26:05 i Allmänt,



Glad påsk till alla!

sitter hos pojkvännen nu och antagligen resten av helgen med så om de blir fler inlägg blir dom bildlösa, men hoppas alla har en trevlig påsk nu! :D

Baby!

Publicerad 2010-04-02 20:43:52 i Allmänt,

Nu är killen här, äggen är hittade och chipsen inhandlade det betyder bara en sak - Fredagsmys! :)

vi tänkte se på två svenska filmer ikväll för programmen på tv inte direkt håller nivån, så dessa blire;


hoppas dom här håller måttet iallafall, nu ska vi hämta dippen och mysa ner oss i min säng! Ha en bra långfredag :)

TODAY

Publicerad 2010-04-02 17:19:57 i Outfits/Inspiration,

Dagens;


 

 

 

Skjorta - Hannus gamla, Linne - HM, Jeans - Gamla från JC
Långfinger ring - Glitter, Pekfinger ring Ullared, Tum ring - Glitter
(höger hands långfinger ring - HM)

Kastar in ett par bilder från när jag gömde min killes påskägg,
"Vaaar är ägget? Vaaaar är ägget? Där är ägget!"



By myself

Publicerad 2010-04-02 16:01:59 i Foton,








den sista bilden kan ju beskriva med O-M-G .. "ctrl"-tangenten är ju min favo! Använder den 24/7 typ den och "shift" , antagligen därför den lossna iofs... den har varit lös innan men då fick ja dit den igen men ju vägrar den! :(  dummadumma!

slänger upp en outfit efter jag käkat!

food ♥

Publicerad 2010-04-01 19:49:52 i Allmänt,



Åt nyss en underbar sallad mamma och jag komponerat ihop! Det var med kyckling, fårost, bulgur och italiensk mix av sallad, mumsfilibaba :)

Kollar på "Halv åtta hos mig" för tillfället i väntan på "Sveriges Värsta Bilförare" älskar det programmet! Får mej att känna mej så duktig när dom är så enormt kassa, haha
Kollar även lite kläder på bikbok och HM, e på jakt efter shorts. Hittat två par som skulle passa mej perfekt men vill ändå kolla seconhand först för man kan ju alltid sätta saxen i ett par vanliga jeans, vill ha ett par med den rätta "använda looken", slitna och blekta!
Secondhand är ju betydligt billigare om man ändå tänker klippa benen direkt när man kommer hem :)

(till vänster HM 249kr och höger Bikbok 299kr)

 

The Green Ones

Publicerad 2010-04-01 18:22:56 i Skönhet,

(Clean & Fresh har nu tydligen bytt namn till Nordic Essentials, men det är samma produkter så leta efter det Garniers gröna så blir det bra!)

Tänkte bara tipsa om min dagliga hudrengöring!
Den har funkat för mej i ca 2 år och den känns jätte fräsch :) 
Har använd creamen i typ 2 år och gelen & ansiktsvattnet i ungefär 1 år... just den där lätta fräscha känslan efter man använt dom gör mej lite halvt besatt, skulle gärna vilja tvätta mer än två gånger!
Speciellt skönt är det om man haft mycket smink på en fest eller nått och man kommer hem trött & sliten och så svabbar man fejan och det svalkar och är bara så lättande men bara känner hur huden andas ut igen, sen när man vaknar känner man sej pigg och som ny igen! Haha tänk vad lite klaffs kan göra :D


Måste även visa mina mini påsklijor, tycker om är så söta!

(ser nu att dom ser normal stora ut men dom är mini iallafall)

Om mig

Matilda heter jag som driver denna blogg. Läser ekonomi vid Linköpings Universitet. Bor i en liten två i Norrköping tillsammans med pojkvännen. Fotar natur, shoppar second hand, dansar till house och ser helst på mythbusters (och typ allt annat nördigt på discovery channel). ♥♥

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ mig på Twitter!

Prenumerera och dela