owcrap

Jumpsuits

Publicerad 2010-03-31 21:03:41 i Outfits/Inspiration,

(Allt på bilden är från HM)

Kände när jag klicka mej runt på HM's hemsida att jag var tvungen att slå ett slag för byxdressen, har innan aldrig förstått mej på det men nu när dom kommer iform av shorts tycker jag det är ganska smart och snyggt! Det är lixom en hel outfit i ett plagg :)
Gillar den e jeans mest, skulle gärna vilja ha den i lite ljusare jeansfärg med, speciellt nu till sommaren!
Lätt att matcha accessoarer känns det som oxå, bara hänga på ett halsband eller sätta en hatt på skallen så känns man sådär citychick, redo för en lunch i solen eller en shopping tur!

Hoppas det kommer fler byxdressar i sommar för det är iallafall ett plagg jag kommer traska runt i (om jag får tag på någon och den passar till min kroppsform såklart!)

Passar även på att skänka en tanke till min vän Jimmy som just nu är på väg hem från Lumpen i Arvidsjaur (tror jag, högt upp iallafall!) och det är ett par timmar med tåg för honom att komma hem kan man säga, så en tanke till dej nu när jag ligger och myser (fryser dock mest) i min säng!

Professor Starfish!

Publicerad 2010-03-31 20:32:21 i Allmänt,

Min mamma skicka just en länk på facebook med en video från mitt favorit spel när jag var typ fyra år, det heter Freddy Fisk (tror jag iallafall, fisken heter Freddy det vet jag) och det var enormt kul!
Min favoritkaraktär var "Professor Sjöstjärna - din lärare i matematik"  det var han som lärde mej att räkna, man kan säga att i grunden var det han som fick in mej på tekniklinjen, hjälpte till iallafall :D  Haha! 
Lägger in än länk till youtube, ville lägga in videon men vet inte riktigt hur man gör, men kolla gärna (iallafall början där Professorn är med!)

http://www.youtube.com/watch?v=wowT7YKfkto

Annars ligger jag i sängen och tycker synd om mej själv, mår fortfarande dåligt... men passar på att leka lite i Photoshop och försöker göra en snygg header!
Fattar inte ett piss hur man ändrar utseeande på bloggen än men min mamma som alltid fick göra alla mina lunar pressar när jag var yngre (ni vet innan Pro 2 & 3 kom då man bara kunde dra in bilder och sånt och se direkt, då var ju allt i kod) hon ska hjälpa mej att ändra lite iallafall, om hon lyckas :)  så klurar lite på hur jag vill att den ska se ut! 
Annars får någon vänlig själ gärna skriva en kommentar om hur man gör och om det finns något enklare sätt än alla koder...?!
































Mitt choklad begär tar snart över, jo det är den veckan...
Hade jag mått bättre hade jag gjort typ TUSEN chokladbollar och smaskat i mej! :)

Hot and Cold

Publicerad 2010-03-31 10:26:43 i Allmänt,

har blivit sjuk, har feber och mår allmänt kasst, ändå palla jag mej i väg till skolan för jag har varit sjuk ganska mycket och har många frånvaro timmar... men funderar på att gå hem vid lunch iallafall, fryser om kroppen och svettas vid huvudet så kan inte fokusera speciellt bra.

Har iallafall skrivit klart mitt CV med det jag vill att dte ska innehålla så nu ska ja skriva ett personligt brev till Cloetta som söker en säljare och det passar mej tycker jag.

Upptäckte igår när jag skulle ut och fota att min "halvsystem" (systemkamera fast med ett fast objektv) har dött, KUL jävligt KUUUUL!! :'(  så fota med min kompakt, bilerna blev rätt bra iallafall men inte samma kontrast och så .. lägger upp dom när jag orkar!

Skriva brev nu och sen försöka leta rätt på idrottsläraren för att säga att jag är sjuk ...

Hard work work!

Publicerad 2010-03-30 14:45:26 i Allmänt,

Galet hårt arbete nu måste jag säga!
Sitter och skriver CV , med framtidsinriktning. Vi ska asså skriva som vi skulle söka jobb om 10 år :) 
hitta utbildningar, jobb och sån man kan sätta in i CV:t så det blir mer ... tror det kan bli jätte kul med tanke på att jag tänker rätt mycket på vad jag vill bli just nu!
Vill jobba inom marknadsföring även om jag för tillfället går teknik linjen, vilket kanske inte var smartaste valet men det är en stadig grund att så på då typ alla kurser man behöver till de flesta högskolelinjer finns med! Hårt plugg är det men kul när men faktiskt inser att man kan bli vad man vill, vilket man gör när man måste kolla högskolelinjer!

Hittat Handelshögskolan i Kalmar som låter intressant, och en del "sidojobb" jag tänkte ha med bara för det ska se bra ut så koller lite på olika klädbutiker där man får erfarenhet av att sälja och sociala kontakter!

Aia lite om mina planer till framtiden iallafall, vi får se hur det går! :D  önska mej lycka till nu va, haha

Programmerings provet är avklarat nu oxå, gick så dåligt som jag förvänta mej att det skulle men fick ett G iallafall!
Skulle fika med Mija (bästa vän) men hon har fått magsjuka så vi får ta det någon annan gång, Krya massor! <3

Tänkte ta en promenad med kameran nu när det är sol ute igen, ska bli mysigt!


Jävligt långt och onödigt inlägg egentligen ... men kände bara för o skriva av mej lite ;)



dotdotdotdot

Publicerad 2010-03-30 10:41:27 i Allmänt,

jaha, nu var man med i facket! Tumme upp, låter det som iallafall haha :)  Lisa skicka just Gretas blogg till mej med som jag lyckats missa, spännade läsning hoppas jag, gillade Greta massor när hon var med i Paradise Hotel, tyckte hon var så söt och verkade snäll! Älskade hennes stil och solbrillor med, såna måste införskaffas !

Funderar på att hänga med ett par tjejer på skolan till stockholm i slutet av april, skulle vara kul men pengafrågan är ju alltid ett problem men mamma erbjöd sej faktiskt att hjälpa mej med det :))  Härligt!  hoppas på bra väder med i sånna fall...

nu började vi med genomgången om facket igen! Langar en
gammal bild från förra sommaren på Elin Kling :) (önske outfit x en miljon!


















)

Last Year.

Publicerad 2010-03-29 23:03:42 i Foton,

sa ju att jag eventuellt skulle lägga upp lite bilder jag tog förra året, så here they come! Måste även gnälla lite på den låååånga vintern vi haft som verkligen tagit död på mitt fotosug, det var kul med snö i början sen vart de typ extrem överlevnad av det :O   inge mera sånt tack!  nu är det iallafall snart vår då blir det roligare att fota igen!
(vi i östergötland har inte kommit över 10grader typ 7 dagar i rad, eller vad det är som utgör gränsen för vår, så än är det faktiskt inte vår officiellt!



Spring/Summer

Publicerad 2010-03-29 14:39:28 i Outfits/Inspiration,

(plagg från HM & Gina)

Har eget arbete på Fysiken just nu så tänkte lägga upp mitt klädinlägg innan jag fortsätter med rapporten (man skulle visst skriva diskussion iallafall så får passa på nu när Helen är här).
Här i alla fall det som står på min önskelista inför vår/sommar 2010; färgglatt, jeans, lite safari & såklart måste jag få in lite grunge i det hela med... älskar den tenden som var under höst/vinter. Så mina flannelskjortor, nitar och slitna converse släpper jag inte så lätt, men det är ju ändå varmare och ljusare nu så känner mer bara ben och starka färger istället för tjocka leggings och gråskala.
Ska bli spännande att se om jag lyckas eller om jag kommer se ut som en luffare, haha :))

ska väl sätta igång med min rapport igen nu när jag fått det här inlägget ur världen (skapa t.o.m en helt ny kategori bara för det här!)  tänkte kanske även lägg upp lite bilder jag tagit under förra året om jag får ett ryck, nu blire och dricka lite mer choklad, tänk vad socker kan göra med huvudet, Härliga grejor!


These downdays

Publicerad 2010-03-29 09:14:30 i Allmänt,

Dålig dag idag, lång dag idag.. usch. Sovit jättedåligt, sängen var för stor och jag var för ensam .. Saknar min prins nått enorm, har inte hört från honom på mer än 24 timmar, löjligt visst men jobbigt ändå. Han är i lumpen och ligger typ i ute i fält just nu så han kan väl inte ringa eller smsa men usch ändå! :(

Bra låt som beskriver det jag känner just nu --> Magnus Weideskog – Somna bredvid dig


Borde jobba lite programmering nu, har webprov imorn men allt annat är ju som vanligt liiiite intressantare :) 

Dagens bästa kommentar (iallafall morronens, haha) gav Tobbe om nya "Tankafett.com" , jävligt rolig kan dock inte beskriva den i text men uttalet på "Tankaner" va ungefär; TankAAner, med stor betoning på dom stora A:na ;)  haha duktig grabb det där!

sa ju igår att jag skulle lägga upp lite kläder men orka inte, fastna vid Johan Falk och just nu är jag för deppig att ens tänka på kläder, så blir väl senare under fysiken eller nått... fick oxå reda på att vi inte behövde skriva en diskusson i rapporten så lite glad är jag iallafall :D

Programmering (eller något roligare kanske) nu!

So many thoughts running through my head but none about...

Publicerad 2010-03-28 17:10:23 i Allmänt,

två timmar har gått och jag har skrivit "Diskussion", alltid lika effektiv .. iallafall på roliga saker :)
har t.ex. snabbrensat garderoben för min "pinne" eller va man kallar de (kommer inte ens på det .. dålig orddag idag asså!) den höll på all ge upp o då hade jag fått typ 100 plagg på golvet..
har även insett att jag be mer plats för mina kläder och funderat på om jag borde flytta min byrå och köpa en sån där klädställning..
har tvättat och hängt upp två maskiner tvätt med och även lyckats hitta ett lätt recept på wok i solo ja ska laga strax! kall kväll mitt i vintern, gnällig pojkvän - hyffsad bild iallafall!
Allt detta o ändå inte kunnat komma på ett ord att skriva under "Diskussion", BAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH jag e kass idag så är det bara.

Ger upp nu får fråga Helen eller mina snuttegull pojkar i klassen som säkert gjorde klart rapporten tio minuter efter vi fick den.. suck, ibland känner jag mej så blond o lat :)  hoppas bara dom inte är för sura för jag skippa blixtlåstävlingen vi hade förra veckan men ärligt 18 killar (och tyvärr är inte alla speciellt mogna för att vara 18år..) och sen jag, NEJ TACK!  men förlåt till er iallafall!

nej, nu - mat!
ladda upp lite av mina favvo vår/sommar-kläder senare om jag hinner och kommer ihåg!

STÅÅÅNG heter de ju btw, den där pinnen .. eller..

damn...

Publicerad 2010-03-28 14:46:15 i Allmänt,

dax för mej med att skaffa blogg, höhö

näh, men ärligt .. sitter här med min fysik rapport om motorer och den tar död på mej.. ska skriva en diskussion nu och ja skiter fullständigt i hur dom fungerar, bara dom gör de! så va skriver man ?!
står ju faktiskt att man får skriva sina egna åsikter i disk-punkten ... nae, skit på de här nu blire klädspanade och bloggar som gäller tills jag pallar mej till tvättmaskinen :)

Om mig

Matilda heter jag som driver denna blogg. Läser ekonomi vid Linköpings Universitet. Bor i en liten två i Norrköping tillsammans med pojkvännen. Fotar natur, shoppar second hand, dansar till house och ser helst på mythbusters (och typ allt annat nördigt på discovery channel). ♥♥

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ mig på Twitter!

Prenumerera och dela