owcrap

BBQ 2.

Publicerad 2010-06-30 20:47:47 i Foton,









Igår vart det grillning nummer två med brudarna, denna gick sämre.. :(
Först hata grillen oss och ville inte starta på typ första timmen, sen ska man inte grilla djupfrysta hamburgare på engångsgrill.. blir inge bra asså!
Men vi var glada iallfall och efter lite försök till solning på bryggan hamnade vi i vattnet som var jätte skönt! Där simmade vi runt lite grann och vissa muppar hoppade från hopptornet med, Idioter :)

Vart typ massor med filmer från kvällen med men eftersom ja inte riktigt vet hur ja ska lägga upp dom än så får ni kolla på Cattas blogg så länge!

Kyss

SATC 2

Publicerad 2010-06-30 20:26:01 i Allmänt,

Förlåt så himla mycket för himla kass uppdatering hela tiden, men som sagt ja jobbar ju nu förtillfället så tiden och orken räcker inte riktigt till.. är jag inte med brudarna så sover ja, så inte mycket tid till bloggande och övrigt surfande blir över :(

Hoppas ni förstår!

Nu tänkte jag lägga upp ett par inlägg med vad som hänt hittills i veckan, bland annat bad bilderna från igår som ja lova!
Men först börjar vi med vad jag gjorde i måndags :)

Vid tjugo över sex på morronen fick jag ett sms från Catta som fråga om jag skulle med på Sex and the City 2 efter jobbet, såklart var jag på!
Innan bion hann jag även med att shoppa lite men de kommer upp i ett separat inlägg, måste skryta med att de var extrem snabb-shopping! Väldigt stolt :D




Filmen var jättebra och jätterolig även om jag tycker ettan va bättre. Fast det är nog för att jag såg ettan för första gången bara ett par månader sen o då hade ja inte hört nått om den innan till skillnad från den här som jag sett både trailers och behind the scenes , vilket gjorde att nästan inget i filmen gjorde mej förvånad.. tråkigt, men helt klart sevärd film iallfall :D  För rolig som satan är den, även utan "slå-brudbuketten-i-huvudet-på-Big"- moments! Haha

Kyss

Plask.

Publicerad 2010-06-29 20:24:50 i Allmänt,

JAG HAR PRECIS TAGIT ÅRETS FÖRSTA DOPP OCH DET VAR VAAAAARMT!!! :D

Jätte skönt i vattnet konstigt nog, annars brukar man ju frysa ihjäl :o

Vi grillade o solade med så bilder kommer nog imorn :) om jag fattar hur man gör kan de nog bli en video med!

Nu ska ja göra matlåda,
kyss

Berlin.

Publicerad 2010-06-27 11:29:56 i Allmänt,

OH va trött ja blir på vädret :( skulle ju vara 24 grader och sol idag... nu e de varmt men feting moln som skymmer solen varannan mintut .. hur blir man brun dårå?!
Aia ska ligga inne o sura en stund sen ska ja palla mej ut för en promenad iallafall!

Måste även berätta att jag känner mej jätteglad idag! Min mamma har bokat en fyra dagars resa till Berlin för oss två i augusti!
Inte direkt en solsemester kanske men jag är ändå nöjd eftersom de planer som står på schemat är shoppa, shoppa och shoppa lite till! YEY, spendera lite av sommarjobbs pengarna :)  de verkar ja grymt mycket marknader och loppisar hela tiden så man kan säkert fynda ascoola saker!

Hoppas även på att jag och Mårten kan palla oss iväg i början på nästa år till något varmt ställe, han muckar ju från lumpen då så de måste ju firas med att resa bort, tycker jag HAHA :D
Aia vi får se hur det går med det ..

Nu duschen och sen promenad!  Kyss

Ice cream.

Publicerad 2010-06-26 21:05:34 i Foton,


Pojkvännen och jag passade på att dra till smultronstället i onsdags medans han var
hemma från lumpen och vädret var så fint!

Jag körde på en glass som heter Broadway och innehöll massa choklad, vanilj och en brownie - sjukt god! Den var dock väldigt stor så åt knappt hälften men jag som älskar choklad blev ju helt galen, vart faktiskt lite ledsen när jag inte kunde pressa mer HAHA!
Mårten tog St Anna eller va den hette, mycket mindre än min och den hade typ vanilj och ägglikör tror jag, han älskar ägglikör så han var nöjd! Fast jag tyckte den smaka äggtoddy typ ..

Bakom oss hamnade såklart värsta gnällspikarna med :S  typ en kvinna och två gubbar som var influgna från mars eller nått (dömma av utseendet..)  och dom tänkte fan inte betala 100:- för en glass, va gör dom på smultronstället undrar ja då ..?!

Aia, vi gick upp till utsikttronet med, grym utsikt och grymt läskigt att gå ner! Så njut medans ni är där uppe för man dör seriöst nästan när man måste ta sig ner i de där branta trapporna med pytte trappsteg :O

Mysig dag iallafall! Tycker så mycket om dej Mårten :)

BBQ.

Publicerad 2010-06-26 20:37:40 i Foton,

- Thumbs up!

I tisdags drog vi till med en grillkväll vid Skiren, grymt mysigt med korv och jordgubbar!
Vädret var prefekt och om man tar bort de stora moppegänget som med grillade där, som mot slutet började låta en del som alla moppepojkar gör så var kvällen perfekt!
Mycket korv, massor av jordgubbar och så lite skitsnack på de - MUMS!

Görs förhoppningsvis om redan på onsdag om vädergudarna tillåter!

Tomorrow.

Publicerad 2010-06-26 14:00:23 i Allmänt,




Någon som känner sej taggad på att dra till sjön o sola med mej imorn? :D

Bilder från veckan kommer ikväll, nu ska jag ta tag i mitt liv och klippa lite gräs!

Kyss

New from HM

Publicerad 2010-06-19 23:15:14 i Outfits/Inspiration,







Såg på bästa Cattas blogg att HM uppdaterat med lite nytt på hemsidan, och såklart var jag tvungen att kika in och även jag välja min favoriter!
Grymt mycket snyggt, mycket nude och militärt vilket känns underbart för min del! Kan säga att jag lär lägga upp en del mer från HM snart...

POLLY.

Publicerad 2010-06-18 16:41:15 i Allmänt,




Polly är kärlek!

Nu ska jag fortsätta äta polly och läsa fototidnining i solen, och snart kommer Mårten med så då blir det nog ännu mera kärlek!

Kyss

The secret is out.

Publicerad 2010-06-17 21:32:27 i Foton,

Känns som det är dax att avslöja vad mitt paket innehöll :)

Dragit på det allt för länge, men blir ju så när man jobbar och dör när man kommer hem!



Paketet innehöll:


 

EN DATOR!

Närmare bestämmt en HP Mini PC :)
Fick den av mamma för hon krascha min förra laptop, och att laga den igen skulle kosta lika mycket som en Mini PC så hon beställde en sån tilll mej istället, en till henne med iofs för hon är för lat för att bära hem sin jobb-dator, HAHA

Känner mej grymt nöjd iallafall även om det är svårt att vänja sej.. allt är så liiitet så man knappar fel på tangenterna och jag som är halvblind ser knappt skärmen, men som sagt man vänjer sej nog efter ett tag!
Det ända som faktiskt är dåligt är operativsystemet Windows 7 Starter, och det är för man inte kan byta bakgrunds bild :o  helt sjukt ju .. menmen, får försöka lösa det...

Märks iallafall varför det kallas blogg dator, den är sjukt liten (se sista bilden, och då är min skol-dator inte den allra största som finns heller) och lätt, väger typ ett kilo. Och alla bloggar ser jätte mycket bättre ut i den, bilderna blir bättre eftersom det är LED skärm och blogg-formatet passar bättre!
Ni vet min röda kant är ju jätte bred på en vanlig laptop men i min Mini är den som den ska :D

Nu ska jag kolla lite tv och sen sooova,
Kyss

Siemens.

Publicerad 2010-06-16 16:50:27 i Allmänt,







Lite bilder från mitt jobb, grymt intreesant men jao mitt liv består ju av det just nu så :)
Egentligen får man inte ta bilder på siemens så tog med mobilen så man typ inte ser nått, haha

Nu ska ja ut och åka hoj, kyss

Secrets.

Publicerad 2010-06-15 21:14:51 i Allmänt,

YEEEY IDAG FICK JAG MITT PAKET!!! :D

Men vad det är i för ni veta någon annan dag för nu ska jag kolla på gamla avsnitt av Ullared (BÄSTA!) och sen sova!

Kyss

Work.

Publicerad 2010-06-14 20:13:31 i Allmänt,

Första dagen på sommarjobbet avklarad! Skönt, blev en degklump i helgen så känns skönt med runtiner igen..
De flesta på mitt kontor var jättetrevliga och hjälpsamma, dock så hade jag inte fått någon dator som funka än så fick jobba med pappers arbete.
Fick sätta in delar av offerter i nya mappar för de gamla skulle kastas så man ville bara ha kvar de viktigaste... skitkul -.-  inte riktigt, men man behöver ju inte tänka så mycket iallafall och det är skönt på måndagar!
Har säkert skakat 40 st händer med, alla skulle hälsa och fråga massor om mej, HAHA  va nog ett tag sen dom hade sommarjobbare där.
Men känner mej faktiskt som en i mängden redan, vet inte om alla fejka att dom gilla mej för de va min första dag men det kändes som jag kom in rätt snabbt i både fika-snacket och jobb-prat! Synd att det är så mycket VM snack bara, hata VM!

Imorn ska jag till tandläkaren förhoppningsvis och göra nått åt min infektion jag fått i tandköttet, ska fråga med om de kan göra nått åt smärtan i mina visdomständer med.. typ ta bort dom kanske :D

Nu ska jag se Top Model och sen blir det att sätta på en film, köpte en del i helgen när mamma och jag var inne i Norrköping.

Fick boxen och två filmer för 300 kr, NÖJD!

Tror det blir Street fighter, känner inte för att gråta! Och det lär jag göra, till och med hon i kassan sa att PS I love you va en riktig snyft-film.. och Sagan om ringen trilogin har jag sett 1000 gånger, men va tvungen att köpa den iallfall!

Imorn hoppas jag att jag får en avi på posten med, känner att jag förtjänar det nu när skolan är slut och jobbet börjat.. och vad ja ska hämta ut med avi:n får ni se när de kommer :)  Spännande!!

Summerland.

Publicerad 2010-06-13 14:46:51 i Allmänt,

Hur skönt är det inte att man kan ligga ute och blogga? typ MEGA SKÖNT skulle ja vilja säga..

Ska strax ner och köpa lite frukt tror ja så ja kan ta med mej till jobbet i veckan, är det bara jag eller känns frukt extra gott på sommaren? Ett kallt grönt äpple är ju himelsk när man är i solen!


 

Kyss

Outcast.

Publicerad 2010-06-12 17:49:52 i Allmänt,

Mysiga Timo Räisänen spelas i mina högtalare och jag känner mej så himla lycklig.
Skolan är slut, snart börjar sommarjobbet och pengarna rullar in, solen kanske tittar fram och glass i mängder kommer vara sommarens intag, som alltid!
Som jag längtat, och när skolan börjar igen är jag trea och ljuset lyser starkt i min tunnel som innan känns allt för mörk. Måste säga att livet faktiskt leker :)

(Ph Bästa Vän, tagen i Ullred förra året.)

KICK ASS!

Publicerad 2010-06-10 12:35:10 i Allmänt,

VI VAAAAAAANNNN!!  Bästa idé och stora total vinnaren med, vi kicka verkligen ass! :D Vi vann och ni andra försvannnnn, OHYEEES!
Bättre avslut får man leta efter nu TAGGAR VI SOMMARLOV! :D

Present-U

Publicerad 2010-06-10 10:02:59 i Allmänt,

Nu är äntligen presentationen klar, trodde helt seriöst att jags kulle dö imorse men nej de gjorde ja inte som tur va! Presentationen gick suveränt och Swed-bank snubbarna var jätte trevliga och positiva till vår idé! Känns grymt att ha det gjort, nu är det bara avslutning och utspring kvar sen går jag på lov, och det inleder jag med att mysa ner mej i Mårtens mysiga famn och bara finnas. Riktigt skönt :)

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar (vi fick ingen uppgift att göra medans alla redovisa så kommer inte på något annat att göra) och längta till lunchen, sista lunchen som tvåor, sista pannkakorna som tvåor!
Men inte fan kommer jaf sakna tvåan, herregud va mycket vi har haft att göra och vi har verkligen blivit pressade till max.
Och om jag ska vara ärlig tappade jag inspirationen att plugga redan efter jul så även mina betyg har sjungit men nu vet jag mina gränser iallfall, och jag har kommit på vad jag faktiskt vill göra och det är ju bra!

Jag är kick-ass!



Nej, nu bloggar! :)

Kyss

The Hills.

Publicerad 2010-06-09 21:58:00 i Allmänt,



Har spenderat mina senaste dagar med att pendla mellan skola och the Hills. Skolan är ju förjävlig som vanligt men The Hills e ju awsome!
Kollar för tillfället på säsong 6 på http://www.ch131.com/ där även säsong 4 & 5 finns .. det är helt gratis och säkert inte lagligt men skitsamma, kvalietén är ju inte den bästa heller men det duger åt mig!

När man ser på säsong 6 blir jag verkligen rädd för Spencer och Heidi, visst att mycket ser spelat ut men herregud, Spencer är ju helt galen! Så de som står i skvallret nu om hans kristaller verkar ju vara sant iallafall för de är något som kommer upp hela tiden i serien.


Menmen imorgon har vi världens jobbigaste presentation på g .. typ draknästet om ni vet vad det är, och våra lärare är 100% seriösa med vilket gör att det känns annu jobbigare !
Vi har haft typ 3 timmar på oss att skapa ett företag, skriva en affärsplan och nu presentera det och be dom investera massa pengar, och de låter nästan som på riktigt när vår läare snackar om de .. som om vi faktiskt ska få dom där pengarna om vi vill fortsätta med företaget :o
döda mej, känns de som just nu! Grymt nervös!

Annars ska ja sova hos Mårten imorn, vilket jag längtat till hela veckan! Sen är det även utspring för våra treor som jag faktiskt kommer sakna sönder! De var verkligen de bästa treorna! Hoppas de inte glömmer oss helt iallafall, skulle gärna se att några av dom kom när min årskurs springer ut oxå :)

Nu ska jag fortsätta att plugga lite på presentationen imorn och kolla lite mera The Hills med!
Kyss

Picture it.

Publicerad 2010-06-08 20:30:19 i Allmänt,

Idag har dagen varit både upp och ner .. mest ner tror jag eftersom jag håller på att bli sjuk. Men nu är det iallfall bara två dagar kvar och sedan är det lov en helg och sen drar sommarjobbet igång igen! Skönt :)
Kom äntligen fram till min handledare idag och han var grymt trevlig och hade massor med planer för mig, det han sa gjorde mig jätte glad iallfall!
Vi avslutatde en kurs till idag med - Kemi A , lyckades till slut kamma hem ett G iallfall, t.o.m ett starkt sa han även om mina senaste prov inte direkt hållit standarden.. vi hade egentligen kemi imorn morron med men Arne såg till att vi hann med allt idag så vi kunde få sovmorron, känns som jag ändå kommer sakna gubbskrutten lite iallfall! Haha

Mår jag bättre imorn ska jag banne mig rensa sönder bland alla skolböcker och kasta ALLT som jag aldrig mer behöver se, brukar annars lyckas samla på mig lite eftersom jag tänker att jag kaaanske kommer behöva de i framtiden men nu ere slut och jag får helt enkelt lita på att det fastnat lite i huvudet iallfall...

På tal om något annat så har jag hamnat i kameraträsket lite, vill ha en ny kamera i födelsedags present men herregud hur fan väljer man?! Det finns ju massor ... om någon har några tips får ni gärna kommentara, behöver verkligen all hjälp jag kan få känner jag!



 

Vill ju hellst ha en systemkamera såklart, och de stora märkerna där verkar ju vara Nikon eller Canon , så vilken är bäst och mest användarvänlig?
Och är det någon som vet hur de där nya "system i kompakt form" -kamerorna fungerar? E dom lika bra?

Skulle bli jätteglad om någon kunde hjälpa mig som sagt!


Kyss

Football.

Publicerad 2010-06-07 21:44:58 i Foton,

Regn, ruskigt snygga fotbolls uniformer och paj får sammanfatta dagen!
Fick vara mössvakt med, men bilden på de får ni vänta med! För nästa år får ni se mej i min jävla hatt :D

Kyss

you gotta love it.

Publicerad 2010-06-07 20:09:18 i Outfits/Inspiration,

Borde varit en kort dag idag eftersom jag sluta lunch men nepp, det var ju studentbollen så jag fick palla min röv dit och heja lite, tog en del foton men dom kommer upp senare när jag orkar ladda in dom från kameran, haha

Annars snackade vi lite vid lunchen om shopping, eller jag och Catta snacka om jeansjackor, det är bara en av grejorna som jag vill ha förtillfället ... tänkte visa lite mer grejor nu, får se om de kanske blir någon shopping i slutet av veckan!
Måste ju få tröst shoppa lite nu när man går och är konstant avundssjuk på alla snygga studenter!


Jeansjackan är från Gina Tricot, Ringen från Indiska, Fjäderörhängen och Blus från Gina Tricot
och Sandalerna från Skopunkten.

 

Det är lite av det jag vill äga just nu, enkla men snygga grejer .. känns lite sommar! Dock vill ja ha blåa fjädrar och inte just de där sandalerna, men visst e de snygga! Är oxå helt insnöad på cylinder- ringar! Så perfekta för mina händer är dom, men vi får se vad man hittar när man väl är i stan...

Nu blire Top Model! :)

Kyss

Geisha.

Publicerad 2010-06-05 20:56:35 i Allmänt,

Ph glasskoll.se


Geisha är verkligen min favorit bland chokladkakorna och idag upptäckte jag att det även finns som glass, hur underbart? :D


Den smaka verkligen geisha, den har en geisha-choklad "stav" i mitten och massor av god nötglass runt om - MUMS!
Så tänkte bara tipsa alla geisha älskare om den, den kostar 17:- och är i ungefär samma storlek som cornetto!

Kyss

New Things

Publicerad 2010-06-04 21:44:30 i Shopping,

Drog ju somsagt till stora staden idag med Mija för att shoppa lite, när vi väl kom dit så mötte vi även Jenny som var lite vilsen så hon hängde på oss.. hela dagen vart helt underbar, tack brudar!

Hittade verkligen inget av det jag skulle ha egentligen men fick med mig en del rea fynd och ett par grymma skor, för titt på fan, idag vart jag faktiskt stolt ägare av ett par heels! :D
Nu blire lite bilder;

 

Bild1: Jenny & Mija
Bild2: MAAAT, Pause är kung på sallader!
Bild3: Tuptop, HM 49,50:-
Bild4&5: Linne, Monki 90:-/st (50% så fick båda för ordinarie pris för ett!)
Bild6: SKORNA! , Deichmann 249:-

Va säger ni,  Duger eller suger?

Jag är iallfall grymt nöjd, linnena har jag suktat efter länge men 180:- för ett känns ju lite mycket, så Monki's rea som ju som sänd från himlen!
Och skorna känns verkligen Matilda, rock men ändå inte svår matchat... lite höga är dom ju allt och har smal klack så kanske inte är det ultimata för en nybörjade men de är faktiskt förvånansvärt stadiga för att se ut så, det är plus!

Sen till er som är på jakt efter skor, både party och vanliga tygskor så har Belle shoes 50% på allt i butiken så kika in, deras skor är ju med underbara!  Tror iallafall det var rea mer än bara idag, aia kika in iallafall :D

Kyss

This Summer.

Publicerad 2010-06-04 21:02:48 i Film & Musik,

Vilken låt som kommer bli årets sommarplåga är på tapeten nu, snackades om det på vakna med the voice imorse och har även hört de snackas om på diverse radio kanaler. Det är aningen om det eller om kunga bröllopet, haha :)

Här är iallfall tre låtar som kommer gå varma hos mej i sommar! Alla andas ju verkligen sommar!
La upp dem som spotify länkar innan men nu blir de videos istället så ni verkligen lyssnar! haha











Kyss

TODAY

Publicerad 2010-06-04 09:59:00 i Outfits/Inspiration,

Ursäkta den enorma fettfläcken på spegeln, vettifan vart den kom ifrån :o


Har lite tid över innan jag och Mija ska in till stan och kolla lite .. är typ klar en timme för tidigt även om jag åt pannkakor till frukost och drog ut på allt så mycket jag kunde, suck -.-

Ikväll ska jag försöka få med mamma på en tur med motorcykeln för de e fan dax nu .. säger hon som bara behöver sitta och glo där bak ;) haha
Men snaaart får jag med köra, hoppas ja!

Glömde säga igår att vi var i Finspångs nys saluhall med, snacka om underbart!
Allt var ju sådär dyrt som det alltid är men allt såg jätte fräscht ut, massa chokladpraliner, korv och glass! MUMS
Fick smaka thairäkor som jag åt när jag va yngre, ni vet när dom hade sånna där "barer" i affärerna med typ marinerade vitlöksklyftor och sånt...går inte att förklara men sånt hade vi på viberga iallfall! Räkorna var iallfall enormt goda, herregud måste verkligen inhandla sånna till brudarnas tänkta grillkväll :)

Nu ska jag föröska sysselsätta mig med nått annat.
Kyss

In the sunshine.

Publicerad 2010-06-03 17:48:33 i Foton,

Strålande solsken idag! Sjukt härligt förutom att jag lyckats bränna mig på ryggen .. redan lixom :( dagen har iallfall bestått av:

Mösspåtaging för alla treor, var ju såklart där och föreviga upplevelsen! :)

 

Fika med Bästa vän, åt en ananaspaj med glass - super gott!

 

Hittade två heta killar som ville ha glass.
På bilden ser ni Calle!

 

Vi satte oss i parken med Calle och Johan och snackade lite skit sen blev nästan uppätna av mördar ankor.

 

Så har min förmiddag sett ut iallfall, efter parken gick jag och Mija till Paula på finspångs tatueringsställe och när jag kom hem målade jag någon trägrej åt mamma... fast det var något fel på penseln så är helt prickigkorv nu :'(  haha, lovar att de va penseln asså!
Har även klippt ett par byxor till shorts, dock vart det kanske inte jätte bra så de får ni inte se .. men de duger att gå i hemma iallfall!

Nu ska jag bada bort färgen!
Kyss

Movies.

Publicerad 2010-06-02 21:34:55 i Film & Musik,

Tänkte leka lite recensent och skriva lite om två filmer jag sett nyligen, har inge bättre för mig lixom ;)



Trailer

Filmen handlar om John som är militär och hemma på permission och så träffar han Savannah som han blir förälskad i och de spenderar en underbar tid tillsammans men sedan kommer verkligheten ifatt och han måste tillbaka till armén. Under tiden skriver dem hundratals brev till varanda där de berättar om vad som händer i deras liv.

 

Jag grät som en tok kan jag säga så ingen första dejt film kanske men den var bra! Dock grät jag ju inte för de var synd om John och Savannah utan om Johns pappa, varför fattar ni om ni ser filmen! :)
Trots att jag typ inte såg nått för alla tårar så var den väldigt bra och jag som har en kille i lumpen (han är ju dock inte borta ett helt år i sträck) kunde verkligen känna igen mig. Trots allt detta var det nått som fattades tyckte jag, men helt klart sevärd!

 

4/5 på min skala.

 

 

Trailer

Kick Ass handlar om Dave som är trött på sitt liv som tönt och bestämmer sig för att bli "superhjälten" Kick Ass, han köper en dräkt på internet och ger sig ut för att stoppa kriminella. Han blir filmad när han slår ner några killar och blir snart det mest sedda klippet på internet. Efter det börjar de komma in fler hjältar i bilden som alla inspirerats av Kick Ass.

Hej kass förklaring av filmen till att börja med, men va så svårt att skriva utan att avslöja allt.. Den här filmen som jag såg idag förövring var grymt brutal! Jag trodde typ det var som batman där men typ inte får se blod och sånt men nejdå, här sprutar blodet hej-vilt och halsar skärs upp! Även om den faktiskt är lite äcklig ibland och enligt mig kanske kasst gjord så är den ändå ganska cool. Alla har ju drömt om att vara superhjälte ju!
Det läskigaste är ju helt klart att den mest brutala karaktären är en tjej som är typ 11år (Hit Girl), annars är ju killen som spelar Dave/Kick Ass grymt het, mumsfilibaba! :D

2/5 - kul och äcklig film, men hade ju helt klart inte viljat spendera pengar på att se den. Det var den inte värd!


Hoppas ni kanske får några filmtips inför helgen nu, jag tänker iallfall se ännu mera film under sommaren så fler recensioner lär det bli!

Kyss

this month!

Publicerad 2010-06-01 22:24:20 i Månadens,

Maj har varit sjukt härlig måste jag säga och inte mycket har varit dåligt. Så det bästa blir den tyngsta punkten denna månad helt klart!

Så månadens bästa är:

VÄDRET- sol iprincip varje dag nu de sista två veckorna - härligt!



SKOLAN - allså kanske inte själva skolan för den är den samma, men att mina prov har gått vägen även om de varit på gränsen, hur skönt! Sen att jag är ledig större delen av veckan eftersom jag redan gjort klart mina rester förra veckan det är ju inte helt fel det heller!


BRUDARNA - helt klart måste ju ni vara med, under vintern gjorde vi typ inget och allt plugg tog över alla ledig tid vi hade så våran kontakt dog ju litegrann men nu när de närmar sig sommarlov så är den tillbaka igen, himla härligt! För man behöver ju faktiskt sina tjejer :)

Sen är ju alla fester som börjar komma igång igen i sig bara helt underbart, det kommer nog bli en bra sommar iallafall! :)




Månadens sämsta blir:

IDROTTEN - eftersom Maj faktiskt blivit vändningen på inte bara klimatet utan oxå mitt humör så är det svårt med det sämsta men det får nog bli idrotten iallfall, faktumet att jag måste ha extra lektioner i trean med eftersom jag inte hunnit alla rester än (visste vi redan innan men ändå, hoppades ju!) känns ju inte allt för kul, menmen lär ju inte få ligga på latsidan i trean då heller!


Sen kan man ju faktiskt inte glömma att jag och Mårten har varit tillsammans i 13 månader idag (alltså ett år 1:a Maj) och det är ju bara för underbart! ♥

 

Fan nu vart det ju tre inlägg idag iallfall! Jag är besatt, haha :)

Kyss


Red Foot.

Publicerad 2010-06-01 20:51:40 i Outfits/Inspiration,

Klickade mig in på någon blogg när ja surfa runt och upptäckte Red foot shoes där de säljer ihopvik bara skor!

Hur perfekt?! Känner iallafall jag som får ont efter bara en meter i klackar (är väl väldigt ovan antar ja..) tänk då en hel party kväll, nooo way så jag kör alltid på platta skor och äger ju som jag tidigare sagt inte några party heels. Men nu jäklar känns det som att till och med JAG kan våga mej ut i klackar om man har ett par räddningsskor i väskan! :D











Jag kanske är sist med att upptäcka detta men hursom helst så är det ju grymt, och de verkar ju bli så pass små att man faktiskt får i dom i väskan!
De kostar runt 500:- beroende på modell så det var ju inte super billigt, men ändå, det är ju en insevstering och använder man dom faktiskt bara i nödfall lär de ju hålla himla mycket längre än vanliga ballerina!
Älskar verkligen sandalen, sjukt snygg och praktiskt :)

Kyss

Right Now

Publicerad 2010-06-01 17:09:32 i Allmänt,

Efter en gymt jobbig skoldag, en 20 minuters redovisning och ett hinduismprov allså ca en timme i skolan, så köpte jag med mej en Solo och en Choco Latte (hata kaffe!)

Nu efter att ha sovit och slöat litegrann franför TVn tänkte jag ta och mysa lite med mina inköp, fick ju även en Glaze på köpet så blir mycket läsning idag! :)
Tänkte även vara duktig att besvara lite frågor från statistiska centralbyrån om trafik... de har skickat säkert 20 brev om att de väntar på mitt svar så e väl dax nu!

Får se om jag orkar uppdatera nått mer idag annars blire väl imorn kanske! Har idrottsdag då så beror på hur uttmattad jag är, haha

Kyss

Om mig

Matilda heter jag som driver denna blogg. Läser ekonomi vid Linköpings Universitet. Bor i en liten två i Norrköping tillsammans med pojkvännen. Fotar natur, shoppar second hand, dansar till house och ser helst på mythbusters (och typ allt annat nördigt på discovery channel). ♥♥

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ mig på Twitter!

Prenumerera och dela