owcrap

Ice cream.

Publicerad 2010-06-26 21:05:34 i Foton,


Pojkvännen och jag passade på att dra till smultronstället i onsdags medans han var
hemma från lumpen och vädret var så fint!

Jag körde på en glass som heter Broadway och innehöll massa choklad, vanilj och en brownie - sjukt god! Den var dock väldigt stor så åt knappt hälften men jag som älskar choklad blev ju helt galen, vart faktiskt lite ledsen när jag inte kunde pressa mer HAHA!
Mårten tog St Anna eller va den hette, mycket mindre än min och den hade typ vanilj och ägglikör tror jag, han älskar ägglikör så han var nöjd! Fast jag tyckte den smaka äggtoddy typ ..

Bakom oss hamnade såklart värsta gnällspikarna med :S  typ en kvinna och två gubbar som var influgna från mars eller nått (dömma av utseendet..)  och dom tänkte fan inte betala 100:- för en glass, va gör dom på smultronstället undrar ja då ..?!

Aia, vi gick upp till utsikttronet med, grym utsikt och grymt läskigt att gå ner! Så njut medans ni är där uppe för man dör seriöst nästan när man måste ta sig ner i de där branta trapporna med pytte trappsteg :O

Mysig dag iallafall! Tycker så mycket om dej Mårten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om mig

Matilda heter jag som driver denna blogg. Läser ekonomi vid Linköpings Universitet. Bor i en liten två i Norrköping tillsammans med pojkvännen. Fotar natur, shoppar second hand, dansar till house och ser helst på mythbusters (och typ allt annat nördigt på discovery channel). ♥♥

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Följ mig på Twitter!

Prenumerera och dela