owcrap

the Last day.

Publicerad 2010-07-30 07:05:35 i Allmänt,

Idag är min sista dag på Siemens innan jag på börjar mitt sommarlov .. egentligen ska det ju bli skönt men herregud vad jag kommer sakna stället ändå. Alla knasiga samtalsämnen och alla trevliga människor!
Känns ibland som ja skulle vilja be om ännu mera förlängt men dom har inget jobb kvar åt mig så det skulle betyda att jag skulle sitta här och ha tråkigt i fyra veckor .. så jag hoppar det!
Nu kör jag all in på sommarlov istället :)


Hade det vart en sån här på himlen med hade jag vart ännu mera nöjd! -.-


ps: finspång har tagit plats i aftonbladet! Lite stort för oss sådär, dock e de ju inge bra som hänt men nu finns det på kartan iallfall! :D länk  ds.

Kyss

Wednesday.

Publicerad 2010-07-29 21:30:54 i Foton,

Igår var Line och jag på pyjamas party hos Lisa, vart typ inga bilder tyvärr eftersom jag var så trött och seg efter jobbet, men här kommer ett par iallfall :)








HAHAHAH älskar Line på 3e bilden! Så söt .. som en seriefigur ^^

New Things.

Publicerad 2010-07-29 21:23:05 i Shopping,







Bild 1: Linnen, Gina Tricot 129:-/st

Bild 2: Trosor, Gina Tricot 149:- för 3

Bild 3: BH:ar, H&M 99:- resp 129:-

Bild 4: Mineralfoundation 180:-   Consealer 75:-  Nagellack  39:-

Bild 5: Miiiniplattstång, Claes Ohlsson 99:- 

Efter första lönen kom in på kontot var jag ju tvungen att köpa lite saker såklart och detta blev det :)
Älskar min lilla plattång, den e grym till mitt korta hår och väldigt smidig om man ska bort!
 Ett tips bara om man har en hundring över!

Nu fattas bara shorts .. dom gömmer sig för mig tror jag .. kan bara inte hitta några :o
Nån som har tips på vart dom gömt sig?

Kyss

Sorry!

Publicerad 2010-07-29 09:59:39 i Allmänt,

Förlåt för väldigt dålig uppdatering hela tiden men känns inte som ja kan sitta o blogga när killen bakom mej är här och ser!
Men ikväll tänkte ja tummen ur röven och lägga in lite nya inköp och så i helgen kommer mina födelsedags presenter upp med :) Så håll ut, ja ska försöka bli bättre och nu är det ju sista veckan på jobbet med så har ju ingen anledning att inte blogga längre!

Ha en kul dag i regnet! ;P

todays food.

Publicerad 2010-07-28 12:40:48 i Allmänt,



Idag lyxade jag och Line till det med lite kinamat på lunchen, superduper gott var det!
Älskar kyckling i jordnötssås asså, mums!

Och imorn ska min avledning ut o äta för att ja slutar jobba här sen så de blir med gottit :)

Mat <3

Nu ska ja slösurfa lite och vänta tills klockan blir tre så ja får gå hem och sova!
Det var allt intressant jag hade att säga ;p

Kyss

Home.

Publicerad 2010-07-28 08:27:11 i Film & Musik,

Sett på endel bloggar att många tänker dra på Emmabodafestivalen, grymt bra val alla ni! :D

För er som inte känner mej så kommer jag själv från Emmaboda och vet att den lilla staden är grymt mysig och alla (utantag ett par vresiga gamlingar kanske) tycker det är jätte trevlig när folk med tyllkjolar, Doc Martens och gulliga tofsar i håret invaderar deras lilla stad varje år :)

Om man nu ska dra lite historia så kan jag t.o.m skryta lite med att min mor och hennes kompisar var med när de starta för typ 20 år sen och hade faktiskt ett litet finger med i spelet om ja kommer ihåg rätt.. lite kul att den vuxit och folk från hela sverige och även andra länder kommer dit nu. Såklart har även jag vart där ett par gånger i mitt liv .. typ varje år fram till att jag var 12 .. vuxit upp på de där fältet och bland alla artister, dock tänkte men ju inte så när man va liten knodd ^^  sprungit runt o lekt när The Cardigans va bara ett par meter ifrån, men de va ju typ 100 år sen så dom e ju betydligt större nu än då ;P

Iallafall så måste jag berätta om den bästa dagen i mitt liv hitills :)
Det var typ andra dagen på festivalen 2007 och de var den 26 juli då och jag fyllde 15, kände mej ganska försummad eftersom mamma jobba i baren och typ ingen av mina kompisar va där .. satt där o glodde men sen fick min mammas kompis Richard, som är chef för säkerheten där typ, nys om nyheten och gav mej en Rassle-tröja :) vet inte ens om de heter Rasslebyggd längre men i mina ögon gör de det iallfall! Men så klart var det inte slut där .. utan det var ett band där, som även spelar iår såg jag som heter I'm From Barcelona och dom e typ 28 pers i det bandet så de va fullt i både matstugan och på scen kan ja lova .. Såklart var man ju tvungen att kolla på dom eftersom dom e kända för o ha riktigt roliga framträdanden så dit gick jag och mamma och mitt i allt får dom upp en lapp på scenen och sångaren säger "Jaha, de verkar som vi har en tjej i publiken som fyller år idag! Hela 15 år blir hon så vafan, vi drar ett hurra tycker jag!" och efter han räknat in kom de fyra HURRAAA från heeeela publiken och dom va tillägnade mej! :D jag var helt mållös så jag bara satt där och log för mej själv .. kändes så coolt och det kommer jag bära med mej för resten av livet!

Så nu alla som undar varför jag fortfarande bär armbandet från rassle 07 så vet ni varför nu :D  mitt minne, ett av de största i livet tror jag!





Det var min historia, hoppas ni alla har en underbar tid på Emmaboda festivalen!
Och förlåt för mycket text men var tvungen att dela med mej!

Kyss

18.

Publicerad 2010-07-26 18:20:07 i Månadens,




Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Matildas födelsedag,
Hurra hurra hurra :D

Tack alla som gratulerat mig idag, ni är guld värda! :)

Kyss

Out with the old and in with the new.

Publicerad 2010-07-24 18:40:00 i Skönhet,

Lovade ju att jag skulle visa min nya frilla.. ett rejält klipp måste ja säga, för att vara mej som bara klipper topparna annars! Men är grymt nöjd och känner mej skitsnygg :D

Kan verkligen rekomendera På Håret till alla som ska klippa sej, alla pridukter luktar asgott och frisörerna är jätteschyssta och proffesionella! Lite reklam där, hoppas jag får rabatt nu ;)

Vi börjar med en före-bild ofc :



Och så här blev resultatet efter Jennica fick utöva sin magi :





Tar någon bättre bild någon annan gång då ja inte ser så trött och sliten ut ;)

Va tycker ni, snyggt eller fult?

Kyss

Do Something Awards.

Publicerad 2010-07-23 07:57:40 i Outfits/Inspiration,

Kolla på Starlounge eftersom de inte finns nått jobb än, och de har tydligen varit någon gala som heter Do Something Awards i veckan och här e mina favorit outfits från den ..




Bild 1: Alyssa Milano, allt för mej helt i smaken .. känns som ja ska ge mej ut på jakt efter nått liknade i helgen o ha på krogen. Fan va snyggt!

Bild 2: Jojo, hennes klänning va jätte sommrig o fin men de som va coolast va ju helt klart hennes örhängen som va säkerthetsnålar tror ja, ser ut som de iallafall och hur coolt?! Fräckt att ha till en så söt klänning :)

Bild 3: Paula Abdul, okej det här va ju ingen favorit outfit utan den fick hänga med bara för skorna .. för ser ni vilken fläskig platå :o  ser ut som äkta stripp skor enligt mej! Coola men lite onödigt klumpiga tycker ja allt..

Tänkte kika in på HM's hemsida med under dagen om killen bakom mej inte kommer, inte bra o kolla kläder på jobbet ;)  Så ni får förhoppningsvis mina favoriter från hösten därifrån någon gång under dagen!

Kyss

Cut.

Publicerad 2010-07-23 07:09:25 i Allmänt,

Oj ja glömde visst bort att blogga mer i onsdags :o inte alls meningen faktiskt men hade inte en tanke på o ta upp datorn ens .. förlåt!

Men lova ju att ja skulle berätta om helgen som gått för den va lite dramatisk ;) Tyvärr blire utan bilder eftersom ja sitter på jobbet!

Allt va lugnt ända till söndag då vi hade en "bil-dag" kan man väl säga .. de börja med att Jag och Mårten skulle till skiren för o känna på vattnet, va ganska varmt men blåste endel så vi skippa badet .. men då i en kurva så knakar de typ till massor i bilen, eller kanske mer en smäll, dock hörde jag de inte för jag va så inne i musiken på Bandit, haha
Men sen vart Mårten oroliga o körde jätte sakta på hemvägen sen för han tyckte de kändes som han hade punka typ, och sen börja de väl kännas ännu värre för han bestämde sig för att svänga in vid en utfart typ och tur va väl de för så fort han vider om ratten brakar de till och hela bilen sjunker på vänster sida :o
Vi får lite panik och hoppar ur och va får vi se om inte däcket som fastnat under baken på bilen, eller rättare sagt inte bara däcket utan hela jävla hjulet eftersom däcket fortfarande satt fast med bultarna .. så va gör man då utan däck, jo man ringer till Mårtens pappa som får komma och lösta situationen och även konstatera att bakaxeln på bilen har gått av .. resten är inte så kul så de hoppar vi men bilen bärgades iallfall bort för att Mårtens pappa ska kolla om de går att rädda eller om man ska skrota den .. mer har ja inte hört om den men lär väl få göra de i helgen ;)

Sen var vi ju utan bil så efter Mårtens föräldrar skjutsat hem oss så hade vi jättetråkigt så Mårten kommer på idén att vi ska "vaxa" mammas bil (va typ med en cleaner o inte wax men vene va man ska säga ..) o där stod vi o putsa i typ en timme och jäklar va lilla röda opeln vart fräsig ^^ riktigt sexy!
Men det roligaste var ju att jag fick äran att köra i norrköping eftersom Mårten va bil-lös .. Så himla kul, läskigt men jättekul o testa! Va ju på kvällen så ingen va ju ute typ men fanns ju massor nytt, typ två filiga rondeler o grejer man skulle ta sej ur haha :) riktigt spännande!

Ah där fick ja nog med allt iallafall, nu ska ja fortsätta maila med Line och vänta på att klockan ska bli halv fem för då har ja klipptid :D resultatet visar ja såklart i bloggen!

Kyss

Backpacker.

Publicerad 2010-07-21 09:37:49 i Allmänt,

Just nu sitter ja på jobbet och äter frukost, mums ! :)

Har inte så mycket att säga just nu utan förlåt för dålig uppdatering och här får ni en lite kul bild!



Det är asså en ryggsäck för bilar o de finns tyligen att köpa någonstans .. lite kul tycker ja! Skymmer ju sikten ganska rejält dock men coolt 8)

Kommer berätta mer om helgen ikväll, de lovar ja!

Nu ska ja återgå till mina mackor! Kyss

friday morning.

Publicerad 2010-07-16 07:25:07 i Outfits/Inspiration,



Klockan är 7.25 och jag sitter på jobbet och tråkar .. Line e bortrest den här veckan så har inte haft något mail i inboxen när ja kommit hit... :( Däremot har Catta messat massor och de tackar ja för! Du är en räddande ängel i jobbträsket ;)

Va inne på msn.se's kändisnytt nyss och kolla på lite bilder från The Hills avslutningen, tyckte Whitney och Lauren va grymt fina, spec Lauren.. enkel klänning med riktigt snygg skärning i ryggen och lite lagom med mönster och paljetter - grymt fint!
Whitney körde lite mer sommar kändes de som och med hennes jättefina hår va de en riktig hit!

Om de e fler som kollat, vem va eran favorit? :)

Nu ska man väl sätta igång med lite info-sökning igen -.-
men de e ju fredag iallfall (y)

Fun shit.

Publicerad 2010-07-14 20:54:04 i Allmänt,





Lite Matilda-humor så här 20.54

Går igenom min gamla bilddagbok i brist på annat att göra o då kan man ju göra fynd ;)
För er som vill kan ni ju kolla in mitt liv innan bloggen, heter oh-crap @ bdb
Dock måste man va inloggad men de flersta har väl bdb antar ja ..

June.

Publicerad 2010-07-14 17:49:57 i Månadens,

Tre favorit bilder från Juni.
Alla tre från utsiktstornet i söderköping. Blev kär i den platsen och ännu kärare i killen jag var där med ♥







thirteen days left.

Publicerad 2010-07-13 20:36:58 i Allmänt,

Idag såg ja på min mobil att de va den 13, vilket oxå betyder 13 dagar kvar till min födelsedag!!!
Känner mej grymt taggad! :)

Dock jobbar ja och det är en måndag så någon utgång för o fira min krog-ålder e ju att glömma.. menmen, när ja väl passerat dagen har ja ju ett par kvar att supa på innan ja går i graven ;)

Ganska soft dag på jobbet med, lite slösurf i början och sen arkivskåps rensande resten av dagen (y) måste bara ta på mej mindre kläder om de ska fortsätta va 32 grader, haha 

Oh saknar min Mårten med, tur att vi ses i helgen.. Gnällgnäll! 

New Things.

Publicerad 2010-07-13 20:27:51 i Shopping,

Helt glömt bort att langa bilder på de sista sakerna ja köpte på rean - shame on me, men nu kommer de iallfall!




Bild1: Sjal, New Yorker 35:-
Bild2: T-shirt, Cubus 29:-  (riktigt kap, enkel men sjukt skön!)
Bild3: Väska, Åhléns 99:-
Bild4: Nagellack & Läppglans, Sminkshoppen 75:- (tre för 75:-)
Bild5: Puder, HM 49:- & Spännen, Cubus 24:-


Mondays....

Publicerad 2010-07-12 15:06:03 i Allmänt,



Fan va glad man blir när man kommer till jobbet vid sju en måndag och hela våningen är tom ... bättre blire ju inte när den första kommer in gående vid halv nio... ännu sämre blir de när dom inser att HEY vi har inge jobb till dej idag !
Det är kul att slösurfa bort en halv timme då och då, men en hel dag .. då vill ja fan dö.
Men har ju nu tjänat ihop 770 kr på att rita lite i paint och surfa runt på bloggar - nice de iaf!

Om 20 minuter drar ja hem och sover ÄNTLIGEN!

A walk in Igelfors.

Publicerad 2010-07-11 22:59:54 i Foton,









Idag blev det att dra på marknad i Igelfors med Line en stund, senare mötte vi även upp Catta, köpte bara en munk och en rem.. fanns inte så mycket annat kul!
Efter drog vi oss mot udden för att ta ett bad o äta lite gott,  till er som inte märk det men HERREGUD VAD VARMT DET ÄR!  Igår var det 30 grader ända till tio :o  lite jobbigt måste ja säga, är man vid en sjö e underbart men att sitta hemma är ingen hit! :S

Aia ska väl inte gnälla för mkt, då blire väl snö snart eller nått..

Kyss

BBQ 3.

Publicerad 2010-07-11 20:01:03 i Foton,












I fredags drog vi till med en grillkväll hos Jenny i Blacka!
Kvällen bestod av god mat, skitsnack och en del Wii spelande - ganska mycket träningsvärk efter boxningen kan ja lova! Trodde jag aldrig om ett tv-spel!

Tack för en trevlig kväll brudar! :)

new design!

Publicerad 2010-07-10 16:01:51 i Allmänt,






Har gjort det igen .. knåpat ihop en ny design till bloggen allså :)

Ville ha en sommrigare så vitt o blommor kändes rätt!

Har förövrigt gjort headern på http://www.picnik.com/ till er som undrar och kanske vill knåpa ihop en egen!
Dock har ja bara tagit en hel vit bild och satt på text och blom-ramen så inge avancerat!
Men de har sjukt mycket coolare textstilar där än i photoshop så e lite roligare till just headern...
Bara ett tips lixom! :)


Va tycker ni?  Behålla eller ändra?




Swimming.

Publicerad 2010-07-07 21:30:52 i Allmänt,




Eftermiddagen har bestått av överblivna vaniljbullar, jordgubbar och brudar!
Åter igen hade vi tur med värmen i vattnet och jordgubbarna va söta :)
Hel bra kväll, en helt del planer smiddes med så om allt går i lås kommer augusti bli 2010's bästa månad :D

Helgen kommer även den bli späckad med kul, bilder kommer ofcourse!

Kyss

Yesterday.

Publicerad 2010-07-07 21:23:20 i Allmänt,





Igår va en mycket bra dag.. men även en jäkligt kass!
Kass för att ja shoppade igen -.-  helvete.  Visar i helgen!
 Mycket bra för Jag o Line ägde stan, vi kicka ass på rean och skapade en egen Super Happy Meal, Ohyes vi e grymma!

Har en slogan på vår nya HM:
Super Happy meal - För de lite tjockare barnen

HAHAH internt askul, för er not so funny .. eller va vet ja men ja skratta så ja tjöt i bilen hem! :D

Hon i kassan på donken va störd med,

Jag: Jag vill ha en Happy Meal! :D
Hon: va vill du ha i den då?
Jag: öh... pomme, leksak, en cheese o cola!
Hon: ..... ?  okej, vill du ha äppelbitar eller morötter?

Då gick de upp för mej att happy meal e inte bara burgare, pomme o läsk nu utan ännu mera o de va de hon mena.. men seriöst, ser ja ut som någon som äter happy meal ofta eller?!?!?! Pfft..

Aia fick en bil man kunde vända bakdäcken på :D

Nu ska ja se lite OC och sen soooova!

Kyss

Hope my floor will thank me.

Publicerad 2010-07-05 17:28:43 i Allmänt,





De sista timmarna av söndagskvällen spenderades med skruvar och metall i ett försök att sätta upp min klädställning min mor kom hem med... va ju inte aslätt även om både en teknist (jag) och industriare (mårten) var på den ..
de va lite dåligt gängat här och lite skevt där ..
Men det vart bra tillslut iallfall så inga mer nertyngda stångar i garderoben och inga mer kläder på golvet heller :D
Härligt!

New Things.

Publicerad 2010-07-05 17:14:04 i Shopping,






Kjol, Gina Tricot 50:-    Cardigan, HM 99:-   Lång-linne, Gina Tricot 70:-    Solbrillor, Glitter 45:-

Det var de sista av min rea shopping för den här gången hoppas ja, måste ju ha lite plats för höstkläder och det ja kommer hem med från Berlin! :)

Brillorna är f.ö exakt likadana som de ja köpte för två år sen, älskar dom så himla mkt så fick bli ett par till .. mina gamla e utslitna o man vet ju aldrig när man råkar sätta sej på dom eller nått ;)

Kyss

home from Sörsjön.

Publicerad 2010-07-03 15:51:04 i Allmänt,



För en dryg timme sen kom jag hem från Sörsjön!
Eftersom de verkar vara typ årets varmaste dag, 32.5 grader står termometern brevid mej på, så var vi ju tvungna att sola lite... inte fått så mycket färg dock, blek forever :(

Nyss moffade ja typ 100 pannkakor så nu ska ja sova innan dagens aktiviteter fortsätter!
Kyss

New Things.

Publicerad 2010-07-03 15:28:49 i Shopping,



Lite nya saker ja hittat på rean, tyvärr för min plånbok är detta inte de ända ja handlat på rean men resten får ni så fort ja kommit hem där resten av bilderna är :)

Bild 1: Linne, HM 75:-   Byxor, Vero Moda 100:-   Bikini underdel, HM 50:-

Bild 2:  Blåa örhängen, Glitter 40:-    Döskallar, Pieces 40:-    Blommor, Gina Tricot 50:-

Kyss

Vivaz.

Publicerad 2010-07-01 12:52:14 i Allmänt,



Så fort lönen kommer in på kontot ska ja köpa mej en ny mobil.. inte för min är dålig utan för den är för platt o liten, tappar bort den heeela tiden! Bild

Har kollat lite på Sony Ericsson Vivaz Pro, den är ganska stor med pekskärm som ja faktiskt är lite skeptisk mot, men det är väl framtiden antar ja.. men det jag främst gillar är tangentbordet! Perfekt till mej som älskar att smsa och så ser det ju sådär proffsigt ut när man fäller ut det! Haha

Så va tror ni, någon som har den som kan säga om den är bra/dålig?
Vore jätte tacksam eftersom det är ju en del pengar man slänger iväg o de får ju inte va i onödan!

Kyss

Om mig

Matilda heter jag som driver denna blogg. Läser ekonomi vid Linköpings Universitet. Bor i en liten två i Norrköping tillsammans med pojkvännen. Fotar natur, shoppar second hand, dansar till house och ser helst på mythbusters (och typ allt annat nördigt på discovery channel). ♥♥

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ mig på Twitter!

Prenumerera och dela